Naamlabels

Laat je eigen naamlabeltje maken ! Leuk voor aan je zelfgemaakte sieraad !

Lees eerst even dit:

Onze naamlabeltjes worden met de hand letter voor letter ingeslagen. Dus reken erop dat elk labeltje weer een beetje anders is wanneer je er meerdere tegelijk besteld. De levertijd voor de labels is 1 week. Mocht het langer gaan duren dan nemen we daar contact over op. Je kunt er per bestelling maximaal 20 bestellen. In het opmerkingenveld bij je bestelling kun je opgeven welke naam je op je labeltje wilt. De labels worden pas gemaakt als je bestelling is betaald. Mocht je meerdere artikelen meebestellen worden die ook pas verstuurd als je labeltjes klaar zijn. In tegenstelling tot andere artikelen kunnen labels NIET worden geruild of terug gegeven. Om het eens te proberen zou je dus eens op proef een labeltje kunnen meebestellen.....

Let op: op de ovalen labels en de hartjes kunnen maximaal 5 letters. Op het ronde labeltje kunnen maximaal 9 letters. Als je nog een naam moet kiezen denk dan ook eens aan initialen in plaats van een misschien te lange naam. Het plaatsen van leestekens zoals daar zijn; een punt, een komma, een uitroepteken of een vraagteken behoren NIET tot de mogelijkheden.

En nog even dit: de foto`s van de labels zijn sterk uitvergroot waardoor ze op de foto niet allemaal even mooi overkomen. Ze zijn natuurlijk maar maximaal 17 mm groot en in het echt dus veel leuker !

© 2009 - 2018 bellakralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel