Algemene voorwaarden

 

 

 

 

 

 

Minimum orderbedrag
Het minimum orderbedrag bij Bella Kralen is 5 euro.

Bestelproces
Zodra een bestelling is geplaatst krijg u een automatische bevestiging. Daarin staan de benodigde betalingsgegevens vermeld. Ik verwacht uw betaling per ommegaande of tenminste binnen 5 werkdagen. Lukt dit niet neemt u even contact met mij op. Hoor ik niks van u ben ik helaas genoodzaakt uw bestelling te annuleren.

Retourzendingen
Zodra u uw bestelling heeft ontvangen heeft u een zichttermijn van 14 dagen. Dit houdt in dat u zonder opgaaf van redenen uw pakketje retour kunt sturen waarna ik zorg zal dragen dat uw geld normaliter binnen 5 werkdagen op uw rekening is teruggestort. Mocht deze termijn door omstandigheden niet haalbaar zijn neem ik uiteraard contact met u op. De kosten voor retourzending worden niet door Bella Kralen vergoed. LET OP; stuur uw bestelling retour zoals u deze heeft ontvangen dus in een deugdelijke verpakking ! BESCHADIGDE ARTIKELEN DIE RETOUR WORDEN AANGEBODEN WORDEN NIET VERGOED !

Verzendkosten
De verzendkosten zijn binnen Nederland 3,00 euro en bij bestellingen van 50 euro en meer worden geen verzendkosten in rekening gebracht.
Buiten Nederland maar in Europa zijn de verzendkosten 7,50 euro en komen de verzendkosten te vervallen bij bestellingen van 150 euro en meer.
Buiten Europa is de bijdrage in de verzendkosten 12,50 euro en komen deze te vervallen bij bestelling van 300 euro en meer.
Bella Kralen is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte pakketjes bij PostNL. Uw pakketje aangetekend laten verzenden als pakketpost vermindert het risico op zoekraken. De kosten hiervoor bedragen binnen Nederland 7,50 euro. Indien u gebruik wilt maken van deze mogelijkheid dient u dit bij uw bestelling apart te vermelden. Bij bestellingen vanaf 100 euro zijn de kosten voor aangetekend verzenden voor de rekening van Bella Kralen.
Voor landen binnen Europa maar buiten Nederland gelden hiervoor andere tarieven. De kosten om uw bestelling aangetekend te laten verzenden via pakketpost bedragen 13 euro. Indien u hiervan gebruik wilt maken dient u dit bij uw bestelling apart te vermelden. Bij bestellingen vanaf 150 euro zijn de kosten hiervoor voor de rekening van Bella Kralen.
Verzenden onder rembours is NIET mogelijk.

Betalingen
U dient uw bestelling vooraf te betalen dwz u maakt het bedrag over op mijn rekeningnr NL03INGB0004493103 tnv Bella Kralen te Bergen op Zoom.
Voor buitenlandse overschrijvingen: BIC: INGBNL2A en IBAN: NL03 INGB 0004493103

Afhandeling en verzending
Ik verstuur van dinsdag t/m vrijdag dagelijks pakketjes. Doorgaans is de regel dat pakketjes die betaald zijn voor 14.00 uur nog diezelfde dag worden verzonden. Pakketjes die op vrijdagmiddag niet voor 14.00 uur zijn betaald worden pas op dinsdag, mits betaald, verstuurd. Op maandag is mijn vaste inkoopdag en ben ik vaak niet aanwezig. In de zomermaanden juli en augustus werk ik volgens een afwijkend rooster. Deze informatie is terug te vinden op de homepage van de webwinkel.
In principe ontvangt u uw bestelling zonder een papieren factuur. Wilt u een factuur ontvangen als emailbijlage zodat u deze zelf kunt printen dan kunt u dit vermelden bij uw bestelling of in een aparte email laten weten bellakralen@live.nl
Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21 % BTW en exclusief de verzendkosten. Tussentijds kunnen prijzen wijzigen. Bella Kralen heeft veel aparte producten die soms maar eenmalig in te kopen zijn. Op is dus vaak ook echt op en daar kan ik dan verder ook echt niks aan doen. Hou daar dus bij uw bestelling rekening mee.
Problemen zijn er om opgelost te worden. Laten we dan ook altijd kijken of we er bij problemen samen uit kunnen komen. U mooie kralen en ik een tevreden klant. Dat is hierbij het uitgangspunt. Mail me bij vragen of problemen: bellakralen@live.nl
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2009 - 2020 bellakralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel