Milieubewust ondernemen

Een beter milieu begint bij jezelf. En ook ik als ondernemer voel me daar verantwoordelijk voor. Zo probeer ik verpakkingsmaterialen daar waar mogelijk is te hergebruiken, zoveel mogelijk papieren zakjes te gebruiken in plaats van plastic en ook de pakketjes worden steeds meer verzonden in (helaas wel veel duurdere) kartonnen doosjes. Maar nu maak ik bijvoorbeeld veel gebruik van de kleine plastic gripzakjes. Gripzakjes zijn die klein hersluitbare zakjes die je vast al eens in je bestelling hebt ontvangen. Helaas heb ik daar geen andere oplossing voor .Vooral kleine materialen worden verpakt in gripzakjes. Maar ook deze zakjes probeer ik zoveel mogelijk te hergebruiken. En daar kunnen jullie bij helpen !

Hoe kun je helpen? 

Verzamel nog goed uitziende gripzakjes (dus niet beschadigd en nog toonbaar) in de maten 4 x 4 cm, 4 x 6 cm, 5,5 x 6,5 cm, 6 x 8 cm, 7 x 10 cm, 8 x 12 cm , 9 x 10 cm. En alles wat daar tussen nog aan maten is maar niet groter dan 10 x 15 cm. Zodra je er 100 stuks heb stuur je deze naar: 

Bella Kralen

Hermusstraat 23A

4611BL Bergen op Zoom

Als vergoeding hiervoor krijg je van mij een kortingscode van 3,50 euro die je kunt gebruiken bij je volgende bestelling. Zorg er daarom wel voor dat er een briefje bij zit met daarop je naam én je emailadres (graag duidelijk en zonder fouten). Je krijgt na ontvangst van jouw gripszakjes de code zo spoedig mogelijk per mail toegestuurd. Per nieuwe bestelling mag je 1 kortingscode gebruiken. Let wel; dit is een actie voor klanten van Bella Kralen. Heb je nog nooit eerder besteld kunt je ook geen zakjes toesturen om een kortingscode te ontvangen. En krijg ik er teveel dan kan ik deze actie tijdelijk even stopzetten. Dan is deze pagina niet meer zichtbaar in de winkel. Kijk dus altijd voor je wilt sturen even of op dat moment de actie loopt.

Help je mee?

© 2009 - 2017 bellakralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel