Shop in a shop / shop for one day

pleunemodebraderieaug20122.jpg

In de huidige tijd met het huidige economische klimaat is het belangrijk om je klanten net even iets extra's te bieden én het daardoor extra aantrekkelijk te maken om juist bij jou binnen te stappen. Heb je een leuke modewinkel, schoonheidssalon, parfumerie/drogisterij, haarstudio, lifestyle winkel, cadeauwinkel of wat voor leuke winkel dan ook waar de sieraden van Bella Kralen goed zouden passen? Het is mogelijk om mij uit te nodigen voor bijzondere activiteiten zoals bijvoorbeeld een Ladies Night of een ander soort event (zoveeljarig bestaan, shopping by moonlight etc) waar je klanten kennis kunnen maken met mijn sieraden. Voor dit soort speciale gelegenheden zorg ik altijd voor leuke aanbiedingen. En vooraf maken we uiteraard, bij voorkeur samen, veel reclame via bijvoorbeeld Facebook.

Dit soort extra activiteiten geven jouw winkel nét dat beetje meer zonder dat je daar zelf kosten voor hoeft te maken. De enige voorwaarde voor mij is dat de afstand "te berijden is" dus maximaal 100 km van Bergen op Zoom. Ook is het handig als je voor mij een grote tafel beschikbaar hebt maar eventueel kan ik die ook zelf meebrengen.

Op dit moment verkoop ik, naast mijn eigen collectie sieraden "Handmade by Bella" de merken; Kazuri, A-Typik, Culture Mix, Sari-Design, Biba en de Raksja-armbanden van Jozemiek. Vooraf bespreken we welke merken ik naast mijn eigen collectie mee zal brengen. Dus ook al heb je zelf één van de merken die ik ook verkoop dan is uiteraard de afspraak dat ik dat niet zal meenemen.. Het gaat er juist om dat mijn aanwezigheid met mijn collectie een aanvulling is op wat jij in de winkel hebt.

Indien nodig kunnen mijn sieraden ook gebruikt worden voor modeshows en fotoshoots.

Voor meer informatie en vragen over bovenstaande activiteiten kun je me mailen; bellakralen@live.nl of bellen 06 29217102.

© 2009 - 2017 bellakralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel