Workshops

Er kunnen weer workshops worden gepland. De workshops vinden plaats bij de conceptstore Pand0164, Bredasestraat 6 in Bergen op Zoom op dinsdagmiddag, woensdagmiddag, zaterdagochtend of zaterdagmiddag. Voor meer informatie neem contact op per mail: bellakralen@live.nl

 

Bella Kralen geeft regelmatig leuke inspirerende workshops. Deze workshops zijn in eerste instantie geschikt voor het leren van de techniek om een sieraad op een professionele manier in elkaar te zetten en af te werken maar is eveneens geschikt voor sieradenmaaksters met ervaring om nieuwe inspiratie op te doen én gewoon lekker een dagdeel creatief bezig te zijn.

*********

*Workshop 1: Wraparmband

In deze workshop maken we een dubbele wraparmband of 2 enkele wraparmbanden. We werken met edelsteenkralen v

Duur van de workshop: ca 2 - 2,5 uur

Aantal deelnemers: minimaal 2, maximaal 4

Prijs: 32,50 per persoon inclusief alle materialen

promoworkshopwraparmband.jpg

 

*********

*Workshop 2:  Levensboomhanger

In deze workshop maken we een zogenaamde "tree of life"-hanger van modelleerdraad met zoetwarerparels of halfedelsteenkralen

Duur van de workshop: ca 1,5 - 2 uur

Aantal deelnemers: minimaal 2, maximaal 4

Prijs: 30 euro per persoon inclusief alle materialen

***************

 

 

*Workshop 3: Beaded bead ball hangers maken

In deze workshop leer je een zogenaamde beaded bead maken; een bol van kleine kralen waar je vervolgens een leuke hanger van maakt. We werken hierbij met edelsteenkralen. We maken 2 hangers zodat je het kunstje goed onder de knie krijgt. Je krijgt er 1 ballchain (ketting) bij cadeau zodat je de hangers afwisselend kunt dragen.

Duur van de workshop: ca 2 uur

Aantal deelnemers: minimaal 2, maximaal 4

Prijs: 30 euro per persoon inclusief alle materialen

************

Denk ook eens aan een combinatie van de workshops "wraparmband maken" en "beaded bead ball hangers maken". Je maakt dan 1 enkele wraparmband en een beaded bead balhanger. De ketting krijg je erbij cadeau. Wil je toch een dubbele wraparmband maken tijdens deze combinatieworkshop dan kan dat tegen een meerprijs. Dit dient vooraf aangegeven te worden en kan uitsluitend als alle deelnemers dit willen. 

Combinatie workshop 1 en 3

Duur van de workshop: ca 3 tot 3,5 uur

Aantal deelnemers: minimaal 2, maximaal 4

Prijs: 35 euro per persoon inclusief alle materialen. De meerprijs voor een dubbele wraparmband is +10 euro dus 45 euro per persoon.

**************

 

Wat handig is om te weten voor je een workshopaanvraag doet...

-De workshops worden alleen georganiseerd op dinsdagmiddag, woensdagmiddag, zaterdagochtend en zaterdagmiddag. Omdat ik graag werk bij daglicht worden er nooit 's avonds workshops georganiseerd. 

-De workshops worden gehouden in de conceptstore Pand0164 in Bergen op Zoom. Omdat daar meerdere personen gebruik maken van de workshoptafel is het handig dat je een paar data doorgeeft waarop je zou kunnen zodat ik in de winkel kan kijken welke datum het beste past.

-Bij een workshopaanvraag is het handig al gelijk te weten welke workshop je wilt gaan doen. Het is niet mogelijk om met meerdere deelnemers verschillende workshops tegelijkertijd te doen.

-Een workshop gaat al door bij deelname van 2 personen. Wil je alleen komen dan kun je misschien aansluiten bij een geplande workshop of zet is je op een wachtlijstje tot er een mogelijkheid voor je is om de workshop van jouw keuze te komen volgen. Houd er rekening mee dat wanneer je samen met een vriendin een workshop boekt ik altijd zal proberen daar nog tot het maximum van 4 personen andere deelneemsters bij te krijgen zodat de workshop vol is. Soms lukt dit en soms niet. 

-Als we een datum voor een workshop overeen zijn gekomen vraag ik je altijd een aanbetaling te doen van 10 euro per persoon. Helaas op basis van ervaringen heb ik deze regel is het leven moeten roepen. Ik moet nogal wat klaarzetten en voorbereiden en het is een beetje jammer als ik dit allemaal voor niks doe. Tot en met de dag vóór de geplande datum kun je nog aan mij doorgeven dat er bijvoorbeeld een deelnemer toch niet bij kan zijn. Dan verrekenen we dit met het nog te betalen bedrag. Hoor ik het pas op de dag zelf beschouw is de 10 euro van de afwezige persoon als tegemoetkoming in mijn voorbereidingswerkzaamheden en wordt deze niet verrekend. Gaat de workshop helemaal niet door dan plannen we een andere datum ! Het restant van het nog te betalen bedrag voor de workshop kun je gewoon op de dag van de workshop voldoen. 

**********

WORKSHOPNIEUWS

Deelnemen aan een workshop? Mail me dan even: bellakralen@live.nl . De meeste workshops kunnen al doorgaan bij deelname van minimaal 2 personen !

Let op; er worden geen workshops gegeven in de maanden juli, augustus en december !

Per 1 januari 2016 gelden er nieuwe prijzen voor de workshops. Deze zijn inmiddels aangepast.

© 2009 - 2017 bellakralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel